Декада патріотичного виховання

2017-01-23

/Files/images/DSCN3673.JPG

Декада патріотичного виховання тривала від 23 – 27 січня 2017 року.

Протягом декади були організовані змістовні заходи. З нагоди Дня Соборності України відбулася інформаційна лінійка для учнів 3-11 класів, конференція, учасників якої ознайомили з історичними передумовами та подіями 22 січня 1919 року та фотовиставка «Соборна мати Україна одна на всіх, як оберіг».

Віддаючи належне цій знаменній події учні нашої школи підготували і провели флеш - моб «Україна єдина».

Українська вишивка славиться багатством орнаментики і досконалістю технічного виконання. У школі була проведена виставка «Україна вишивана», на якій кожен міг помилуватися красою візерунків на полотні. Учні представили свої роботи та своєї родини, і ми могли переконатися в тому, що Синицька земля багата на народних майстринь. Подивитись і справді було на що: рушники, серветки, сорочки, наволочки, скатертини, плаття та картини.

Учні школи приєдналися до Всеукраїнської акції з відзначення Міжнародного дня пам’яті жертв Голокосту.

27 січня 2017 року відбулася лінійка «Трагедія «ГОЛОКОСТУ» - найтяжчий злочин проти людства», присвячені пам’яті жертв Голокосту та тим, хто загинув від насилля нацистсько влади. Захід був направлений на виховання в учнів, відчуття патріотизму, гуманності, милосердя та співчуття. Учні школи поклали квіти до пам’ятника жертвам Голокостів, що знаходиться на місцевому кладовищі та взяли участь у Всеукраїнській акції «Запали свічку».

З нагоди Дня всенародної пам’яті про героїв Крут, пам'яті подвигу українських юнаків, які героїчно боронили Вітчизну в січні 1918 року для учнів були проведені інформаційні години та фотовиставка «Пам’ятаймо про Героїв Крут». Учні та вчителі школи поклали квіти до пам’ятного знака на Алеї пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Кiлькiсть переглядiв: 149

Коментарi