Шевченківський тиждень

2017-03-06

/Files/images/vihovna_robota/rLt4yvcE_og.jpg

Стало доброю традицією, вшановуючи пам’ять Кобзаря, проводити у Синицькій школі Шевченківський тиждень (6 – 10 березня). Цьогоріч він був особливим. Адже на нашій рідній українській землі йде війна – жорстока, загарбницька. Шевченко – пророк застерігав усіх українців бути пильними, берегти та любити свій рідний край. Сьогодні, звичайно, Тарас Григорович Шевченко у кожного свій. Із його палким словом йдуть на захист рідної землі, боронять єдність та свободу рідного народу, а у цей непростий час, і нашу мову, і культуру.

Ми пишаємося тим, що визначний письменник та художник народився на нашій Черкаській землі.

У коридорі школи, за ініціативою бібліотекаря Руденко Ю. В., була виставлена тематична виставка «Постать, що єднає Україну». Було цікаво спостерігати за учнями, які читали напам’ять поезії великого Кобзаря на конкурсі юних декламаторів.

Діти, батьки яких були учасниками АТО, взяли участь у флеш-мобі «Борітеся – поборемось!» Вони натхненно прочитали уривки із поеми нашого пророка «Кавказ». Проведений Шевченківський тиждень у Синицькій школі виявив велику любов, повагу та інтерес учнів до вивчення творчості Тараса Григоровича Шевченка.

Кiлькiсть переглядiв: 192

Коментарi