• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Тиждень безпеки життєдіяльності «Наша безпека – у наших руках»

Тиждень безпеки життєдіяльності «Наша безпека – у наших руках»

2017-09-25

/Files/images/vihovna_robota_2017/DSCN5301.JPG

Безпека – це життя людини,

Безпека – це наше майбуття.

Прийміть до серця світ природи –

Прекрасне буде всіх життя!

Найвища цінність суспільства – людина, її життя і здоров’я. Оскільки основи мислення закладаються у людей в дитинстві, батьки і школа повинна сформувати у дітей перші уявлення про навколишній світ і місце людини в цьому світі. Необхідно зауважити, що з кожним роком збільшується кількість факторів, що негативно впливають на життя і здоров’я людини.

Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у певній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам безпеки життєдіяльності, ми закладаємо надійний фундамент знань на майбутнє. Брак життєвого досвіду, беззахисність і невміння діяти в критичних ситуаціях робить дитину уразливою в усіх відношеннях.

В Синицькій ЗОШ І – ІІІ ст. з 25 по 29 вересня 2017 року був проведений Тиждень безпеки життєдіяльності на тему «Наша безпека у наших руках!» Профілактичною роботою з питань здорового способу життя та безпеки життєдіяльності було охоплено всіх учнів школи.

Відповідно до тематики Тижня в комплексі були проведені заходи:

Відкриття Тижня безпеки життєдіяльності на тему: «Цивільний захист - це не жарти треба всім про нього знати!»

Для початкових класів була проведена вікторина «Дотримання правил техніки безпеки життєдіяльності». Учні 10 класу виготовили буклет «Дії в екстрималь-них ситуаціях»

Кiлькiсть переглядiв: 133

Коментарi