Тиждень «Увага!Діти на дорозі»

2018-09-10

/Files/images/vihovna_robota/DSCN7400.JPG

З 3 по 7 вересня у школі пройшов Тиждень «Увага!Діти на дорозі». Відповідно до тематики проводилися ряд інформативних заходів, націлених на підвищення обізнаності та усвідомлення найгостріших проблем безпеки дорожнього руху. Ми покращували та закріплювали знання про правила дорожнього руху. Справді,знання-це велика сила і життя теж, бо тільки знання, вміння та досвід стануть у великій пригоді тим, хто береже здоров’я і цінує життя. Відомо, що найдорожчий скарб людини – це її власне життя і здоров'я. Як ми знаємо, що з кожним роком зростає інтенсивність автомобільного руху на дорогах. А це в свою чергу, підвищує відповідальність усіх учасників дорожнього руху: водіїв, пішоходів, пасажирів. Тому, щоб зберегти своє здоров'я та життя потрібно завжди чітко дотримуватись встановлених Правил дорожнього руху.

Велика увага приділяється вивченню Правил дорожнього руху з учнями початкових класів, адже саме вони найменше знають про безпечне поводження на дорозі. Учні 1-5 класів переглянули повчальну передачу «Азбука безпеки з тітонькою Совою», вони познайомились з історією виникнення та розвитку транспортних засобів, Правил дорожнього руху, діти переконалися у необхідності їх дотримуватись. На шкільному подвір’ї діти малювали уявне перехрестя з дорожніми знаками та світлофором, розігрували певні ситуації на дорозі.

Серед учнів 6-11 класів був проведений турнір на кращого знавця Правил дорожнього руху серед двох команд(«Водії»-хлопці та «Пасажири»-дівчата). Також протягом тижня були проведені Єдині уроки з Правил дорожнього руху. Заходи, цікаві, корисні, дали змогу дітям одержати достатньо знань щодо бережливого ставлення до свого здоров’я та оточуючих людей.

Кiлькiсть переглядiв: 227

Коментарi