• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Тиждень «Осінь золота ходить по землі»

Тиждень «Осінь золота ходить по землі»

2018-09-17

/Files/images/vihovna_robota/9001B385-C1FC-445B-8BC4-167255EE27EE.jpeg

Ще недавно в небі синім

Пролітали журавлі.
А сьогодні в безгомінні
Ходить осінь по землі.

(О. Бродський )

З 17 по 21 вересня був проведений тиждень «Осінь золота ходить по землі».

Була представлена виставка малюнків учнів 1-4 класів за темою «Осінь-чарівниця» , придумували казкові історії й розповіді, розгадували загадки.

21 вересня-День борщу. Учні 5-11 класів були задіяні у підготовці свята борщу. Члени Учнівського парламенту підготували невеличку розповідь про страву (яким він буває,чим різниця у різних регіонах країни , які страви подають до нього). Від кожного класу була приготована страва. По закінчені діти куштували пампушки з часником, деруни,грінки з салом,вареники з картоплею,пиріжки з паштетом .

21 вересня ми не оминули увагою Міжнародний день миру (англ. International Day of Peace). Відбулася виставка дитячих малюнків «Ми за МИР» та флешмоб "Голуб Миру". Це свято відзначається по всьому світу, і наша країна не виняток. У багатьох містах земної кулі і нашої батьківщини по світі про це постійно нагадують різні молодіжні організації своїми заходами.

22 вересня в Україні відзначають День партизанської слави. Партизанський рух завжди відображав прагнення народу до свободи. Учні 8 класу познайомили з найяскравішими сторінками цієї безсмертної боротьби з ворогом. Школярі мали змогу переглянути книги про подвиг партизанів.

Кiлькiсть переглядiв: 196

Коментарi