Патріотичне виховання школярів

2014-11-28

/Files/images/Новони .JPG

28 листопада до нас прибула делегація на чолі із начальником департаменту освіти і науки облдержадміністрації В.В. Данилевським, очільницею Міжнародного руху «За Україну, її славу і волю» Л.М.Турган та волонтером В.М. Рябчичем, начальник відділу освіти Христинівської районної державної адміністрації Маргарита Білецька.

Директор Н.В. Білан наголосила наважливості патріотичного виховання школярів, а учні одностайно продемонстрували відданість і шану молодій країні, її героям, адже саме в нашій школі нещодавно було відкрито Алею пам’яті Небесної сотні, яку ініціював десятикласник – Мошняга Назар.

Також у школі відбувся патріотичний флеш-моб за участі танцювального колективу «Синиччанка»: діти за допомогою жвавих хореографічних постановок продемонстрували свою любов до неподільної суверенної України. Учнівське самоврядування на чолі із президентом учнівського парламенту Сікачиною Оксаною розповіла про свою добротворчу роботу та заходи, які проводились у стінах школи. Учні підготували малюки, листівки зі словами підтримки, теплі речі для захисників Вітчизни, які принагідно передали представнику міжнародного громадського руху «За Україну, її славу і волю» Людмилі Турган.

За участі директора департаменту освіти і науки облдержадміністрації Валерія Данилевського відбулося покладання квітів до Алеї пам’яті Небесної Сотні, що створена на території навчального закладу.

Кiлькiсть переглядiв: 204

Коментарi

  • «За Україну, її славу і волю»

    2015-01-10 12:38:42

    Які молодці, дітки! Дякуємо всім учням, вчителям,батькам та усім, хто долучився до цього чудового заходу! www.facebook.com/ForUkraineItsGloryAndWill...