Олімпійський тиждень

2018-09-10

/Files/images/20180913_132029.jpg

З 10 по 14 вересня в школі проводився Олімпійський тиждень.

Протягом тижня було проведено наступні заходи:

1. Олімпійський урок – був пізнавальним для учнів школи.Діти дізнались багато цікавого про Олімпійські види спорту та історію виникнення Олімпійських ігор.

2. Естафети «Веселі старти» для учнів 3-5 класів. Це традиційний вид змагань для молодших школярів, участь у якому завжди викликає велику радість, приносить заряд енергії і позитивний настрій, як для самих учасників, так і для вболівальників та вчителів. Команда «Смайлики» перемогла «Невгамовних» з невеликою різницею в рахунку.

3.Проведено легкоатлетичні змагання. Учні 6-11 класів показали хороші результати в змаганнях з бігу на 60 м(найкращі Щерба А.(9кл.),Гребньов Р. (7кл.),Мареєв Д.(9кл.)-серед хлопців;Бойчук Л.(8кл.),Шевчук О.(6кл.),Зубко Ж. (9кл)-серед дівчат).

4.Велика увага приділяється турнірам з шахів та шашок. Переможці шкільного змагання будуть підтверджувати свої результати на зональних ( Щерба Н.,Стульківський І.(10 кл.)-шахи;Щерба А., Зубко Ж.(9 кл.),Шекір О.(6 кл) –шашки).

5. Улюбленим видом спорту для нашої школи є волейбол. Було проведено турнір між командою учнів 9-11 класу та командою вчителів. Задоволення від гри отримали не тільки учасники, а й вболівальники. Команда «Останні герої» програла команді «Розбишаки». Гравці запропонували проводити такі турніри частіше, вболівальники ідею підтримали( де ще вони побачать поразку вчителів).

Кiлькiсть переглядiв: 171

Коментарi